EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε πριν καν... παίξει ο Μεζρί!

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε πριν καν... παίξει ο Μεζρί!
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Όπως ενημέρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης , ο Σαλάχ Μεζρί παρουσίασε πρόβλημα τραυματισμού, χωρίς βέβαια να έχει προλάβει ακόμη να αγωνιστεί με τους Μαδριλένους! Πρόβλημα και με τον Ρέγιες.

Ο Σαλάχ Μεζρί βρίσκεται στη Μαδρίτη εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες, παρακολουθώντας με πολιτικά ρούχα τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία και επέστρεψε τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Φαίνεται, όμως, όι ο Τυνήσιος σέντερ θα συνεχίσει να φορά τα πολιτικά ρούχα αφού, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, έπαθε κάταγμα στο αριστερό πόδι! Ο 33χρονος σέντερ που αποκτήθηκε για να γιγαντώσει σε ύψος και δύναμη τη frontline της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει εκτός δράσης, ωστόσο το χρονικό διάστημα της απουσίας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, με τους Μαδριλένους να αναμένουν μία πιο ασφαλή ιατρική εκτίμηση για την ακριβή διάρκειά της.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μοναδική απουσία για το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Φελίπε Ρέγιες. Ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε στον ώμο και επίσης θα μείνει στα πιτς. Για να ακριβολογούμε, όμως, κανένας από τους δύο παίκτες δεν είχε μέχρι τώρα ρόλο στην ομάδα. Ο μεν Μεζρί δεν είχε καν συμμετοχή, ενώ ο Ρέγιες είχε μόλις 3'44'' στη EuroLeague και 4 ματς (με 9' μέσο όρο) στη Liga Endesa.

Photo Credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ