EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει την πρεμιέρα της EuroLeague ο Κάρολ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει την πρεμιέρα της EuroLeague ο Κάρολ
EUROKINISSI

Ο Τζέισι Κάρολ είχε μία πολύ άσχημη πτώση στο ματς με τη Μούρθια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα, μένοντας έτσι στα "πιτς" για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης στη Μούρθια, ωστόσο, η δεύτερη νίκη των Μαδριλένων στην ACB είχε και μία άσχημη εξέλιξη για το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της EuroLeague.

Ο Τζέισι Κάρολ, στην προσπάθειά του να καρφώσει είχε μία πολύ άσχημη πτώση στο παρκέ μετά από φάουλ του Ράφα Λουθ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Όπως ενημέρωσε και ο προπονητής του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε στον αυχένα, ενώ είχε πάθει και διάσειση με αποτέλεσμα να ζαλίζεται στα αποδυτήρια αμέσως μετά την αποχώρησή του από το ματς, στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Κάρολ θα χάσει το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης για τη EuroLeague, στο οποίο οι Μαδριλένοι θα υποδεχτούν τη Φενέρμπαχτσε (3/10).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ