EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Γιουλ και Τόμπκινς στη Μόσχα

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Γιουλ και Τόμπκινς στη Μόσχα

Οι Σέρχιο Γιουλ και Τρέι Τόμπκινς δεν ακολούθησαν την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στη Ρωσία για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (8/2, 19:00).

Με δύο σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (8/2, 19:00) στην 22η "στροφή" της EuroLeague, καθώς οι Σέρχιο Γιουλ και Τρέι Τόμπκινς δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας τους στη Ρωσία.

Ο Σέρχιο Γιουλ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δεν είναι στο 100% και ο Πάμπλο Λάσο δεν θέλησε να τον επιβαρύνει. Ο Τρέι Τόμπκινς έμεινε και αυτός στη Μαδρίτη, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, το οποίο δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στη Μόσχα.

Αντιθέτως, ο Κλέμεν Πρέπελιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αμφίβολη.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με ρεκόρ 17-4 είναι στην 2η θέση της κατάταξης της EuroLeague με μία νίκη περισσότερη από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία, όμως, στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης "άλωσε" τη Μαδρίτη με 93-88.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ