EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς τέσσερις παίκτες με Φενέρμπαχτσε

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη δίχως τέσσερις παίκτες. Τι είπε ο Πάμπλο Λάσο για τον Άντονι Ράντολφ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει την Τετάρτη (19/2) για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, δίχως τέσσερις βασικούς παίκτες της. Πέραν του Άντονι Ράντολφ, για τον οποίο ο Πάμπλο Λάσο είπε ότι θα λείψει περίπου ενάμιση μήνα, στη βάση της ισπανικής ομάδας έμειναν ο Τζέφρι Τέιλορ, ο Σέρχιο Γιουλ κι ο Φελίπε Ρέγιες.

Η "Βασίλισσα" προσπαθεί να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και το Copa del Rey (τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ), γι αυτό ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε να προχωρήσει στην απαραίτητη διαχείριση και να προστατεύσει αυτούς που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο και είναι επίφοβοι για τραυματισμό.

Με δέκα αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της regular season, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεύτερη (ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα), τρεις νίκες μακριά από την Αναντολού Εφές, από την οποία άλλωστε έχει ηττηθεί δύο φορές φέτος. Η διατήρηση των κεκτημένων μοιάζει να είναι το ζητούμενο, την ώρα που στη "Βασίλισσα" θα προσδοκούν σε... δώρο από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος την Παρασκευή (21/2, 21:30) υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ