ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ - Νταρουσάφακα: Άλλο ένα εκπληκτικό τρίποντο από τον Γιουλ

Real Madrid's Sergio Llull, left, controls the ball as Fenerbahce's Bogdan Bogdanovic defends during their Final Four Euroleague semifinal basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Real Madrid's Sergio Llull, left, controls the ball as Fenerbahce's Bogdan Bogdanovic defends during their Final Four Euroleague semifinal basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP IMAGES/AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Σέρχιο Γιουλ πέτυχε ένα ακόμη εκπληκτικό τρίποντο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Νταρουσάφακα σκοράροντας από το κέντρο και νικώντας αυτή τη φορά και το χρόνο.

Μετά το τρίποντο που πέτυχε από τα οκτώ μέτρα στην αναμέτρηση Ρεάλ-Νταρουσάφακα ο Σέρχιο Γιουλ θέλησε να βάλει δύσκολα στον εαυτό του και αποφάσισε όχι μόνο να σκοράρει από πιο μακριά αλλά να έχει απέναντι του και τον χρόνο.

Με 3,9'' να απομένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου ο Γιουλ πήρε τη μπάλα από το καλάθι της Ρεάλ και με το που πέρασε το κέντρο σηκώθηκε, επιχείρησε το τρίποντο και σκόραρε.

Δείτε το καλάθι του Γιουλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ