EUROLEAGUE

Τραυματίστηκε ο Σέρχιο Γιουλ, σε αναμμένα κάρβουνα η Ρεάλ Μαδρίτης

Τραυματίστηκε ο Σέρχιο Γιουλ, σε αναμμένα κάρβουνα η Ρεάλ Μαδρίτης
AP Photo/Darko Vojinovic AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ θα πορευθεί η Ρεάλ Μαδρίτης τις επόμενες εβδομάδες. Έναν μυϊκό τραυματισμό υπέστη ο 32χρονος γκαρντ, που δεν γνωρίζει ακόμη πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Με μια λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (26/11) πως ο Σέρχιο Γιουλ αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Ισπανός γκαρντ για να αναρρώσει και να επιστρέψει στα παρκέ.

Στα 32 του, ο Γιουλ έχει επιβαρυνθεί σημαντικά τα τελευταία από διάφορους τραυματισμούς που ουσιαστικά έχουν φρενάρει την καριέρα του. Δεν είναι ο υπερηχητικός γκαρντ που απολαμβάναμε μέχρι το καλοκαίρι του 2017, προσέχει περισσότερο το κορμί του, αλλά το βλέπει να τον προδίδει ξανά και ξανά.

Την τρέχουσα περίοδο ο Ισπανός σούπερσταρ έχει 9.4 πόντους από 34% στο δίποντο, 31% στο τρίποντο και 88% στις βολές, μαζί με 1.4 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 7.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 19:33 λεπτά συμμετοχής σε 10 αγώνες της EuroLeague . Πλέον, ο Φαμπιάν Κοζέρ κι ο Νικολάς Λαπροβίτολα θα αποκτήσουν σημαντικότερο ρόλο, καθώς ουδείς γνωρίζει σε πόσες εβδομάδες θα επιστρέψει ο Γιουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (εκτός), τη Βαλένθια, τον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο (εντός), την Μπασκόνια, τον Παναθηναϊκό και τη Βιλερμπάν (εκτός) έως τις 3 Ιανουαρίου 2020.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ