EUROLEAGUE

VIDEO: Η Μπασκόνια την "πάτησε" από τον Ντόντσιτς όπως κι ο Παναθηναϊκός

VIDEO: Η Μπασκόνια την "πάτησε" από τον Ντόντσιτς όπως κι ο Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Ο Λούκα Ντόντσιτς "σκότωσε" την Μπασκόνια στον τέταρτο τελικό της Liga Endesa, με τρόπο ίδιο με τον οποίο "πλήγωσε" τον Παναθηναϊκό στα playoffs της EuroLeague (VIDEOS).

Το μοναδικό τρίποντο του Λούκα Ντόντσιτς στον τέταρτο τελικό της Liga Endesa ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια ήταν αρκετό για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του . Η "Βασίλισσα" νίκησε για τρίτη σερί φορά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ και επέστρεψε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον 19χρονο γκαρντ να σκοράρει για τρεις στο τέλος της επίθεσης.

Αυτό βέβαια είναι το... εύκολο της ιστορίας, αφού το δύσκολο είχε να κάνει με τον τρόπο που τα κατάφερε: με το ένα χέρι κι εκτός ισορροπίας! Όπως ακριβώς είχε "πληγώσει" τον Παναθηναϊκό Superfoods στον τέταρτο αγώνα των playoffs της EuroLeague .

Η ομοιότητα των δύο σουτ είναι εντυπωσιακή, όσο και η σημειολογία πως αυτό το τρίποντο που έβαλε κόντρα στην Μπασκόνια δεν αποκλείεται να είναι το... τελευταίο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, δεδομένου ότι θεωρείται βέβαιη η μετακόμισή του στο ΝΒΑ.

Δείτε τα δύο τρίποντα:



TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ