EUROLEAGUE

Βλέπει Σάλιντζερ η Ρεάλ!

Toronto Raptors center Jared Sullinger (0) is trailed by Boston Celtics guard Isaiah Thomas (4) and forward Jae Crowder during the first quarter of an NBA basketball game in Boston, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Charles Krupa)
AP Photo/Charles Krupa AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca" η Ρεάλ ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας στον άλλοτε ΝΒΑ Τζάρεντ Σάλιντζερ.

Με τον Όγκνιεκ Κούζμιτς να παραμένει στα... πιτς λόγω του περσινού τραυματισμού του στο γόνατο (αναμένεται να επιστρέψει τον Νοέμβριο) και με τον Άντονι Ράντολφ τελικά να μένει επειδή δεν μπόρεσε να... φύγει, στην Ρεάλ αποφάσισαν ότι χρειάζονται ενίσχυση στην γραμμή των ψηλών τους. Και φαίνεται ότι βρήκαν τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Τζάρεντ Σάλιντζερ (26 χρονών, 2.06 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ)!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Marca", οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται να προσφέρουν συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας στον άλλοτε ΝΒΑερ! Ο Σάλιντζερ βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, όχι ωστόσο λόγω της Ρεάλ, αλλά επειδή η κινεζική ομάδα που ανήκει, οι Shenzen Leopards, αναμένεται να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Εστουδιάντες. Το γεγονός αυτό είναι που έδωσε μία καλή ευκαιρία στην πρωταθλήτρια Ευρώπης για να τον προσεγγίσει.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Σάλιντζερ, θα προστεθεί σε μία γραμμή ψηλών που περιλαμβάνει ακόμα τους Γκουστάβο Αγιόν, Φελίπε Ρέγιες, Τρέι Τόμκινς, Άντονι Ράντολφ και Έντι Ταβάρες.

Την σεζόν 2017/18 ο Σάλιντζερ είχε 30.4 πόντους και 16.7 ριμπάουντ μέσο όρο στο κινεζικό πρωτάθλημα.

AP Photo/Charles Krupa

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ