EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Παρελθόν και επίσημα ο Σάκοτα

Ερυθρός Αστέρας: Παρελθόν και επίσημα ο Σάκοτα

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρας όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου.

Οι δρόμοι του Ερυθρού Αστέρα και του Ντράγκαν Σάκοτα χώρισαν φιλικά, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που ανέφεραν ότι ο έμπειρος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τα νέα σε συνέντευξη Τύπου, με τον πρόεδρο της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, να δηλώνει πως " το να δουλεύω μαζί του ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές, αλλά τον λίγο χρόνο που συνεργάστηκα μαζί του έμαθα πάρα πολλά".

Ο Ντράγκαν Σάκοτα από την πλευρά του δήλωσε: " Ήταν σπουδαία πρόκληση για εμένα να δεχθώ την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα 14 χρόνια μετά την παρουσία μου στην ομάδα. Είχαμε πολλά πράγματα που έπρεπε να δουλέψουμε στην αρχή, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε.

Αποχωρώ πιστεύοντας ότι πέτυχα την αποστολή μου. Προσωπικά, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για κάποιον νεότερο, με διαφορετικές φιλοδοξίες να με αντικαταστήσει. Αποχωρώ ικανοποιημένος και θα συνεχίσω να έχω επικοινωνία με όλους".

Όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Σάκοτα στον πάγκο των “ερυθρόλευκων” θα είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ