EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Στόχος τα 8-10 εκατομμύρια για την EuroLeague

Ερυθρός Αστέρας: Στόχος τα 8-10 εκατομμύρια για την EuroLeague

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς φιλοδοξεί ο Ερυθρός Αστέρας να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην επόμενη EuroLeague, θα πρέπει όμως να βρει και το ανάλογο μπάτζετ για να το καταφέρει.

Έπειτα από απουσία ενός έτους ο Ερυθρός Αστέρας θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στην EuroLeague και ο στόχος του είναι να παρουσιάσει ανταγωνιστική ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να βρει και τα χρήματα προκειμένου να συμβεί αυτό... Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος της σερβικής ομάδας, έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει οικονομική ενίσχυση ενόψει της επόμενης χρονιάς, προκειμένου να ανεβάσει το μπάτζετ από τα 5-6 εκατομμύρια ευρώ στα 8-10.

" Εάν ανεβάσουμε το μπάτζετ μας γύρω στα 8 έως 10 εκατομμύρια ευρώ, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Η πολιτεία μας βοηθάει και είμαι ευγνώμων για αυτό. Ωστόσο δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά εάν έχεις οφειλές. Αυτή τη στιγμή δεν χρωστάμε σε κανέναν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν οφειλές", είπε αρχικά ο Τσόβιτς.

" Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τους παίκτες που θέλουμε, διότι άλλο είναι να έχεις μπάτζετ 22 εκατομμυρίων ευρώ και άλλο 5 με 6. Εάν όμως ανέβουμε στα 8-10, με δεδομένο ότι έχουμε μία καλή βάση γηγενών παικτών. Η φιλοσοφία μας είναι να βασιστούμε στους δικούς μας παίκτες, αν και αυτή τη σεζόν είχαμε επτά ξένους. Την επόμενη χρονιά εάν δεν έχουμε χρήματα, θα δούμε...", συνέχισε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ