EUROLEAGUE

Με δύο "κατοστάρες" ξεκίνησε ο Ερυθρός Αστέρας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τριψήφιο αριθμό πόντων τόσο απέναντι στην Κράιλσχαϊμ όσο και κόντρα στην Νταϊνάμικ σημείωσε ο Ερυθρός Αστέρας, στα πρώτα δείγματα γραφής με τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο,

Η εποχή του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ξεκίνησε με δύο εντυπωσιακές φιλικές νίκες απέναντι σε Κράιλσχαϊμ (100-54) και Νταϊνάμικ (100-63). Οι "ερυθρόλευκοι" άλλαξαν πλήρως την εικόνα του έμψυχου δυναμικού τους, με στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή της Aba Liga κι από εκεί στην EuroLeague.

Το μπάτζετ δεν είναι στα περσινά επίπεδα, οι φιλοδοξίες όμως παραμένουν στα ύψη. Γι αυτό κιόλας ο 45χρονος τεχνικός εμπιστεύτηκε έναν συνδυασμό νεαρών γηγενών και έμπειρων ξένων παικτών, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή του Στράτου Περπέρογλου. Ο πρώην φόργουορντ των "αιωνίων" σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων στις δύο αναμετρήσεις, όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ στο δεύτερο φιλικό -με την Νταϊνάμικ.

Με 11 και 13 πόντους αντίστοιχα, έδειξε με το "καλημέρα" πως θα είναι από τους παίκτες πάνω στους οποίος θα στηριχθεί ο Μίλαν Τόμιτς τη φετινή σεζόν.

Το έργο του Ερυθρού Αστέρα δεν είναι βέβαια εύκολο εντός κι εκτός των συνόρων, αφού το EuroCup είναι αρκετά πιο απαιτητικό τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πέραν της σερβικής ομάδας άλλωστε, σημαντικές επενδύσεις έχουν κάνει επίσης η Μονακό, η Άλμπα Βερολίνου, η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (υπέγραψε -μεταξύ άλλων- τον Μπράντον Τζένινγκς), η Βαλένθια, η Ούνικς Καζάν και η Τσεντεβίτα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ