EUROLEAGUE

Με θρίαμβο στους τελικούς της Aba Liga ο Ερυθρός Αστέρας

Με θρίαμβο στους τελικούς της Aba Liga ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Aba Liga, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπουντούτσνοστ με φόντο την πρόκριση στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παρότι αγχώθηκε προς στιγμήν (μετά την ήττα του στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς), ο Ερυθρός Αστέρας εξασφάλισε την παρουσία του στους τελικούς της Aba Liga για μία ακόμη χρονιά. Οι "ερυθρόλευκοι" επιβλήθηκαν εντός έδρας της Μόρναρ (88-69) και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς, εκεί όπου περιμένει η Μπουντούτσνοστ.

Η πρόκριση ήταν ο μεγάλος στόχος της σερβικής ομάδας αφού μέσα από την Aba Liga μπορεί να... ανανεώσει το ραντεβού του στην EuroLeague. Κορυφαίοι για τους "ερυθρόλευκους" στην αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση ήταν οι Όγκνιεν Ντόμπριτς (19 πόντοι με 5/6 τρίποντα) και Τέιλορ Ρότσεστι (18 πόντοι με 4/11 τρίποντα και 6 ασίστ), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νέμανια Βράνιες (21 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 52-37, 68-46, 88-69.

Οι πόντοι του Ερυθρού Αστέρα (Αλιμπίγιεβιτς): Νταβίντοβατς 6, Λάζιτς, Ντόμπριτς 19 (5/6 τρίποντα), Φελντέιν 8 (1), Γιάνκοβιτς 6, Ρότσεστι 18 (4/11 τρίποντα, 6 ασίστ), Όμιτς 11, Λεσόρ 10, Ένις 3 (1), Μπιέλιτσα 7.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ