EUROLEAGUE

Ο Περπέρογλου είχε αντιληφθεί από νωρίς τις ικανότητες του Μίλαν Τόμιτς

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίλαν Τόμιτς, με τον οποίο συνεργάζεται εκ νέου, αυτή τη φορά στον Ερυθρό Αστέρα.

Η παρουσία του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου ο Στράτος Περπέρογλου να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από τη σερβική ομάδα. Ο 34χρονος φόργουορντ έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος πλέον λειτουργεί ως πρώτος προπονητής.

" Είναι λίγο διαφορετικά πλέον, αφού όταν συνεργαστήκαμε στον Ολυμπιακό ήταν βοηθός", δήλωσε αρχικά σε σερβική ιστοσελίδα ο "Πέρπε" για να προσθέσει πως " πιστεύω ότι ήταν έτοιμος εδώ και χρόνια για να γίνει πρώτος προπονητής. Λειτουργεί με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση και έχει πολλά πράγματα να περάσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν θα πετύχει στο τέλος της σεζόν, αλλά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτό που έρχεται".

Έχοντας αποδεχθεί πως πλέον λειτουργεί και ως δάσκαλος για τους νεότερους, ο άλλοτε παίκτης των "αιωνίων" τόνισε πως " έχουμε νεανική και ταλαντούχα ομάδα, θα χρειαστούμε χρόνο γιατί τα νέα πρόσωπα είναι πάρα πολλά. Η ομάδα πάντως δείχνει διψασμένη και αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Δεν είναι ώρα για λόγια, καθότι είναι νωρίς, προέχει η καλή και σκληρή δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ