EUROLEAGUE

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Ερυθρό Αστέρα

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Ερυθρό Αστέρα
EUROKINISSI SPORTS

Η απουσία από την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου ενδέχεται να φέρει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα, ειδικά σε ό,τι αφορά στους ξένους παίκτες.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Σερβία για τέταρτη σερί σεζόν, αλλά η φετινή του πορεία μόνο επιτυχημένη δεν ήταν. Η αδυναμία πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague, αλλά πολύ περισσότερο η απώλεια του τίτλου στην Aba Liga (που συνεπάγεται την απουσία από την EuroLeague της ερχόμενης σεζόν) αναμένεται να προκαλέσουν αλυσιδωτές εξελίξεις στο ρόστερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, πέραν του ερωτηματικού που βρίσκεται δίπλα στον Πέρο Άντιτς (σ.σ.: πέρσι είχε δηλώσει ότι η φετινή θα ήταν η τελευταία του σεζόν, αλλά δεν αποκλείεται να παίξει έναν ακόμη χρόνο), ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με παίκτες - κλειδιά από το φετινό ρόστερ.

Τόσο ο Τζέιμς Φελντέιν όσο κι ο Ματίας Λεσόρ δεσμεύονται με συμβόλαια για την επόμενη χρονιά, πλην όμως μοιάζει δύσκολο να παραμείνουν στο Βελιγράδι δεδομένη της μη συμμετοχής στην EuroLeague. Ειδικά ο δεύτερος, που είδε τον χρόνο συμμετοχής του να περιορίζεται σημαντικά μετά την άφιξη του Άλεν Όμιτς, είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Στην κατηγορία των υπό αποχώρηση βρίσκονται επίσης ο Τέιλορ Ρότσεστι και ο Νέμανια Ντάνγκουμπιτς, το συμβόλαιο των οποίων ολοκληρώθηκε. Στη λίστα προσθέστε επίσης το όνομα του Μάρκο Κέσελ, ο οποίος φέτος απογοήτευσε, αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες (λίγες βέβαια) που πήρε.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ