EUROLEAGUE

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Έχουμε απώλειες 2.3 εκατ. ευρώ"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ανακοίνωσε ότι η διακοπή της σεζόν λόγω της καραντίνας είχε ως αποτέλεσμα απώλεια εσόδων ύψους 2.3 εκατ. ευρώ.

Ο Ερυθρός Αστέρας γύρισε σελίδα ανακοινώνοντας ότι χωρίζουν οι δρόμοι του με τον Ντράγκαν Σάκοτα. Στην συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη ωστόσο, ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, με πρώτο αυτό που "καίει": Το οικονομικό.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρας κλήθηκε να μιλήσει για τους στόχους της ομάδας και τότε ήταν που έβαλε τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση, αναφέροντας την οικονομική ζημιά που υπέστη ο σύλλογος εξαιτίας της διακοπής λόγω του κορονοϊού.

" Οι απώλειες για τον σύλλογο είναι ύψους 2.3 εκατ. ευρώ επειδή δεν ολοκληρώθηκε η σεζόν" δήλωσε αρχικά ο Τσόβιτς, για να προσθέσει: " Πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με τα εισιτήρια. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε θεατές στους αγώνες μας, αλλά τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι είναι σημαντικό μέρος του μπάτζετ μας".

Ακολούθως ο Τσόβιτς ανέλυσε το σκεπτικό του: " Πρέπει να κάνουμε κάποιες εκπτώσεις στις τιμές, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τους χορηγούς μας. Περιμένουμε μία ιδιαίτερη σεζόν. Θεωρώ ότι όλοι το καταλαβαίνουν αυτό".

Κλείνοντας, μιλώντας για τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και τις σκέψεις για το ρόστερ, ο Τσόβιτς εμφανίστηκε ρεαλιστής: " Θα δούμε τι θα ζητήσει ο νέος προπονητής. Αρκετοί παίκτες μας μένουν ελεύθεροι. Δεν συνηθίζω να ερωτεύομαι τους παίκτες, ειδικά τους ξένους. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα πρέπει να έχουν επαγγελματική συμπεριφορά".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ