EUROLEAGUE

Σάκοτα: "Αλλαγή στόχων, πρώτα η ABA Liga μετά η EuroLeague"

Σάκοτα: "Αλλαγή στόχων, πρώτα η ABA Liga μετά η EuroLeague"

Η νίκη του Ερυθρού Αστέρα στο ντέρμπι με την Παρτιζάν άλλαξε τους στόχους της ομάδας, η οποία πλέον εστιάζει στην Αδριατική Λίγκα και έπειτα στη EuroLeague, όπως αποκάλυψε ο Ντράγκαν Σάκοτα λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το μεγάλο ντέρμπι με την Παρτιζάν και κάπως έτσι έφτασε τις πέντε σερί νίκες, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στα υψηλά βαθμολογικά κλιμάκια της ABA Liga, αφού πλέον είναι τρίτος, απέχοντας δύο νίκες από την κορυφή.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος από το παιχνίδι που έχασε στα χαρτιά από τη Μπουντούτσνοστ, στο οποίο απάντησε με ένα αήττητο σερί που φαίνεται πως αλλάζει τα πλάνα και τους στόχους της.

Όπως δήλωσε και ο έμπειρος προπονητής της μετά το παιχνίδι με την Παρτιζάν και λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (5/2), προτεραιότητα για τον Ερυθρό Αστέρα πλέον δεν είναι η EuroLeague, αλλά η Aba Liga. Κι αυτό διότι, η είσοδός στην τετράδα των play offs, που πλέον είναι παραπάνω από πιθανή, αναπτερώνει τις ελπίδες του για τον τίτλο που θα τον κρατήσει στη EuroLeague και θα αυξήσει τα έσοδά του μετά από μία χρονιά κατά την οποία οι Σέρβοι "ανοίχτηκαν" αρκετά, οικονομικά και μεταγραφικά.

Συγκεκριμένα, ο Ντράγκαν Σάκοτα είπε: "Δεν είναι κάτι που θέλαμε, αλλά έχουμε αλλάξει τις προτεραιότητές μας σχετικά με τους στόχους μας σε EuroLeague και ABA Liga. Οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα έχουν στόχο την πρόκριση στην οκτάδα ή και την τετράδα. Το παλέψαμε με την Μπαρτσελόνα και παραλίγο να κερδίσουμε, όχι όμως και με την Αναντολού Εφές. Πλέον, προτεραιότητά μας είναι η ABA Liga, όπου παίζουμε με συνέπεια".

Photo Credits: ABA League

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ