EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Θέλω να δημιουργήσω κάτι ισχυρό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς παρουσιάστηκε στο Βελιγράδι ως ο νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και τόνισε ότι φιλοδοξεί να δημιουργήσει "κάτι ισχυρό" (VIDEO).

Μία ημέρα μετά την πρόσληψή του από τον Ερυθρό Αστέρα , ο Μίλαν Τόμιτς παρουσιάστηκε από τη σερβική ομάδα και στα 44 του χρόνια αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του χρέη πρώτου προπονητή από το ξεκίνημα μιας σεζόν. " Θέλω δημιουργήσω κάτι ισχυρό. Θέλω να παίξουμε καλό και ελκυστικό μπάσκετ, αλλά πηγαίνουμε βήμα - βήμα", ήταν τα πρώτα λόγια του Μίλαν Τόμιτς.

Όσον αφορά στο Eurocup, ο Τόμιτς είπε ότι " καμία ομάδα δεν πρέπει να υποτιμηθεί, υπάρχουν αρκετές της EuroLeague. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας και στη συνέχεια στους αντιπάλους μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αν έχεις εμπιστοσύνη στην ομάδα σου για να σημειώσεις το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα", πρόσθεσε ο 44χρονος κόουτς.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, είπε για τον πρώην ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού: " Ο Τόμιτς συνεργάζεται μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια, έχει ήδη αποδείξει τον εαυτό του ως παίκτης, προπονητής, τιμ μάνατζερ. Θα εργαστούμε για την εναρμόνιση όλων ώστε να κάνουμε την καλύτερη σεζόν στο μέλλον, του εύχομαι καλή τύχη".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ