EUROLEAGUE

"Αδειάζει" η Μάλαγα μετά τον αποκλεισμό από τη Βαλένθια

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις πρώην "ερυθρόλευκοι" και ένας σέντερ που ήθελε ο Ολυμπιακός μένουν ελεύθεροι από την Ουνικάχα Μάλαγα, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη Βαλένθια στα προημιτελικά της Liga Endesa.

Η αλήθεια είναι πως η σεζόν της δεν ήταν κακή. Η Ουνικάχα μπήκε στα playoffs της Liga Endesa με εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια, ωστόσο έχασε τα επόμενα δύο ματς και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να αναμένεται... σκούπα και σημαντικό "φρεσκάρισμα" στο καλό, αλλά μάλλον όχι αρκετά καλό ρόστερ που είχε στη διάθεσή του ο Λουίς Κασιμίρο (αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο).

Μπράιαν Ρόμπερτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Σασού Σαλίν, Κάιλ Γουίλτζερ, Ματίας Λεσόρ, Γκιόργκι Σερμαντίνι είναι οι έξι παίκτες που βρίσκονται άλλος με το ένα, άλλος με το... ενάμιση πόδι στην έξοδο σύμφωνα με media της πόλης, με τους Ντίαθ, Ντίεθ, Φερνάντεθ, Όκουο, Σουάρεθ να συνεχίζουν και τη σεζόν 2019/20 και τον Άνταμ Βαστζίνσκι να ενημερώνεται πως είναι πιθανό να χρειαστεί να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ