EUROLEAGUE

Έτοιμος ο Σερμαντίνι!

Έτοιμος ο Σερμαντίνι!

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι προπονήθηκε με την Ουνικάχα Μάλαγα μετά από ενάμιση μήνα απουσίας, δείχνοντας έτοιμος για την τελική ευθεία της Liga Endesa. Το ερωτηματικό με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ.

Μετά από ενάμιση μήνα στα "πιτς", ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ξαναπάτησε το πόδι του στο παρκέ και δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί στο φινάλε της regular season στη Liga Endesa. Ο 28χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στις 2 Μαρτίου, για να μείνει άμεσα εκτός δράσης λόγω κατάγματος κόπωσης .

Ο χρόνος πέρασε, κι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προπονήθηκε την Τρίτη (24/4) για πρώτη φορά δίχως την παραμικρή ενόχληση στο πόδι. Νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζαν αρχικά οι άνθρωποι της Ουνικάχα Μάλαγα, κι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Τζοάν Πλάθα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στην πέμπτη θέση της κατάταξης (ισόβαθμοι με Ανδόρα και Γκραν Κανάρια), αλλά η ένατη θέση είναι πιο κοντά από την τέταρτη.

Κάτι που καθιστά απαραίτητη την παρουσία του στη δωδεκάδα των τελευταίων αγώνων, με τον προπονητή της ισπανικής ομάδας να ενημερώνεται από το ιατρικό επιτελείο πως ο παίκτης μπορεί να παίξει στο ντέρμπι της 6ης Μαΐου με την Γκραν Κανάρια.

Από εκεί και πέρα, το μοναδικό ερωτηματικό που προκύπτει για την Ουνικάχα Μάλαγα έχει να κάνει με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Τζοάν Πλάθα είχε επισημάνει πως " αν ο Γκιόργκι ανακάμψει, τότε θα πάρει τη θέση κάποιου άλλου παίκτη". Πράγμα που σημαίνει πως... χτυπάει η καμπάνα για κάποιον.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ