EUROLEAGUE

Πιέζει για Ρόμπερτς η Ουνικάχα Μάλαγα

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ουνικάχα Μάλαγα έχει ξεκαθαρίσει πως ο Μπράιαν Ρόμπερτς αποτελεί προτεραιότητα για τη θέση του πλεϊμέικερ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να βρίσκεται μπροστά σε δίλημμα.

Εδώ και δύο ημέρες έχει προκύψει η πληροφορία πως η Ουνικάχα Μάλαγα ενδιαφέρεται για τον Μπράιαν Ρόμπερτς . Λίγες μόλις ώρες αφότου ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως έκανε χρήση του opt out που υπήρχε στο συμβόλαιό του, η ισπανική ομάδα έκανε κίνηση για να τον προσθέσει στο δυναμικό της.

Στο Martin Carpena γνωρίζουν βέβαια πως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, δεδομένου ότι υπάρχουν ομάδες της EuroLeague που επίσης τον έχουν προσεγγίσει. Όπως αναφέρει πάντως η " Diario Sur " σε σημερινό της δημοσίευμα, οι πιθανότητες να πει το "ναι" ο παίκτης είναι αυξημένες, δεδομένου ότι η πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αρκετά υψηλή. Το γεγονός πως η Ουνικάχα Μάλαγα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο EuroCup θα μπορούσε να αποτελεί... μείον για την περίπτωση της ισπανικής ομάδας, τα χρήματα που του προσφέρονται όμως δείχνουν να είναι αρκετά για να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις του.

Όπως επισημαίνεται, η απάντησή του αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες, την ώρα που η Ζάλγκιρις και η Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρονται να είναι πιο... πίσω στις προτιμήσεις του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ