EUROLEAGUE

Δεν παίζει ο Ντούμπλιεβιτς με Ολυμπιακό

Δεν παίζει ο Ντούμπλιεβιτς με Ολυμπιακό

Η Βαλένθια υποδέχεται αύριο (16/10, 22:00) τον Ολυμπιακό κι επιστρέφει στην Euroleague έπειτα από 1.295 ημέρες. Θα το κάνει χωρίς τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος δεν εχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague 2014-15 ενώ το Pabellon Fuente de San Luis θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα στη διοργάνωση μετά τις 31 Μαρτίου 2011 και το 81-72 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρ' όλα αυτά, ο κόουτς των ''νυχτερίδων'' δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος παραμένει εκτός προετοιμασίας λόγω ενοχλήσεων στον ώμο.

Ο 23χρονος Μαυροβούνιος σέντερ είχε 13.6 πόντους και 5.7 ριμπάουντ σε 20 συμμετοχές στο περσινό EuroCup με τη Βαλένθια, που εν τέλει κατέκτησε τον τίτλο στους ''διπλούς'' τελικούς με την Ούνικς Καζάν. Παράλληλα ο ίδιος αναδείχθηκε Rising Star της διοργάνωσης.

Πλέον καλείται να κάνει λίγη... υπομονή για το ντεμπούτο του στην Euroleague, με δεδομένο ότι το περασμένο καλοκαίρι υπεβλήθη σε επέμβαση στον ώμο και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ