Μετά από ένα χρόνο στα "πιτς" λόγω συνεχόμενων τραυματισμών, ο Αντουάν Ντιό είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα της Βαλένθια!

Το αριστερό γόνατο αποτέλεσε τον μεγαλύτερο εχθρό του Αντουάν Ντιό τον τελευταίο χρόνο. Ο 29χρονος γκαρντ έχασε όλη την περσινή σεζόν λόγω προβλημάτων, υποβλήθηκε δύο φορές σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να περάσει ατελείωτες ώρες ανάμεσα στο φυσικοθεραπευτήριο και το γυμναστήριο.

ADVERTISING

Οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην επανεμφάνιση των "πορτοκαλί" στην EuroLeague, πλέον όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος. Η Βαλένθια ενημέρωσε ότι ο παίκτης ακολούθησε την αποστολή για το φιλικό με την Εστουδιάντες, αποκτώντας μια ακόμη λύση στην περιφερειακή της γραμμή.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί είχαν ξεχάσει τον 29χρονο γκαρντ, ο οποίος είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου στη Liga Endesa το 2017. Τα προβλήματα φαίνεται όμως πως ανήκουν -οριστικά- στο παρελθόν για τον ίδιο, κάτι που μόνο χαμόγελα φέρνει στον Χάουμε Πονσαρνάου.

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που ο Αντουάν Ντιό αγωνίστηκε -σε επίσημο ή ανεπίσημο παιχνίδι- ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου 2017, με αντίπαλο την Ουνικάχα Μάλαγα για την πρεμιέρα της Liga Endesa.

ADVERTISING

AP Photo/Bullit Marquez