EUROLEAGUE

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Σάστρε από Ολυμπιακό και Παπαπέτρου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÐÁÐÁÐÅÔÑÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÐÁÐÁÐÅÔÑÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσω social media, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ευχήθηκαν περαστικά στον Τζοάν Σάστρε, που έσπασε τον καρπό του στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τους Πειραιώτες στο Fonteta.

O Τζοάν Σάστρε ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Βαλένθια και Ολυμπιακό στην Ισπανία, για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Ο 26χρονος παίκτης προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ μετά από ένα κάρφωμα, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του και η επιστροφή του στην δράση να μην έχει αποσαφηνιστεί χρονικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω social media ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Σάστρε, κάτι που έκανε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου που αναμείχθηκε στην φάση (προσπάθησε να τον κόψει) που τραυματίστηκε ο συνάδελφος του.

"Ευχόμαστε στον Σάστρε να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Να είσαι δυνατός!" ήταν το ποστάρισμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο instagram και το οποίο αναδημοσίευσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ