EUROLEAGUE

Μπάικς: ''Μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης''

Μπάικς: ''Μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης''

Ο Ντουάιτ Μπάικς ήλθε στη Βαλένθια για να καλύψει το κενό του Όλιβερ Λαφαγιέτ. Χθες (16/10) έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Βαλένθια επέστρεψε χθες (16/10) στην Euroleague έπειτα από 1.295 ημέρες και το 81-72 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στις 31 Μαρτίου 2011.

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Μίλαν Τόμιτς ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη στο Pabellon Fuente de San Luis και ο Ντουάιτ Μπάικς μίλησε για την πρεμιέρα της Euroleague, τον Βασίλη Σπανούλη, την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τις λεπτομέρειες που έκριναν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

''Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε όμως κάναμε πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά'' εξήγησε αρχικά στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό με 11 πόντους (4/4 βολ., 2/8 δίπ., 1/3 τρίπ.), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 18'40''.

Εν συνεχεία ο Ντουάιτ Μπάικς στάθηκε στην απόδοση του Βασίλη Σπανούλη. ''Είναι ένας μεγάλος παίκτης! Διαβάζει το παιχνίδι και είναι έξυπνος''. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 8.500 φίλοι της Βαλένθια που βρέθηκαν στο γήπεδο. ''Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε. Μας άρεσε πολύ ο τρόπος που μας βοήθησαν και μας έδωσαν ώθηση''.

Όσον αφορά το ντεμπούτο του στην Euroleague, εξήγησε πως ''Νιώθω πολύ άνετα. Η Βαλένθια είναι μια ομάδα στην οποία ο καθένας παίζει για τον συμπαίκτη του. Κάνουμε τα πάντα ως ομάδα, δεν σκεφτόμαστε ατομικά. Μαθαίνουμε κάθε μέρα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του κόουτς. Πιέζουμε τους εαυτούς μας κάθε μέρα κι αυτό θα μας βοηθήσει''.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ