EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Οι άμυνες κέρδισαν τις επιθέσεις"

Περάσοβιτς: "Οι άμυνες κέρδισαν τις επιθέσεις"

Η άμυνα του Ολυμπιακού κέρδισε την επίθεση της Βαλένθια. Αυτό υποστήριξε με δηλώσεις του ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά το τέλος του αγώνα των "νυχτερίδων" με τους "ερυθρόλευκους".

Από τις δηλώσεις του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ήταν έκδηλη η απογοήτευσή του για την εντός έδρας της Βαλένθια. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν η βασικότερη αιτία του αρνητικού αποτελέσματος, σύμφωνα με τον προπονητή των Ισπανών.

" Είναι μία επίπονη ήττα. Η ομάδα μας άξιζε κάτι καλύτερο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά. Από την πλευρά μας, τα βρήκαμε σκούρα απέναντι στις αλλαγές του Ολυμπιακού στην άμυνα. Δεν βρήκαμε ελεύθερα σουτ, διστάσαμε και καταστραφήκαμε από την άμυνά τους. Παλέψαμε σκληρά και θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά οι άμυνες ήταν καλύτερες από τις επιθέσεις και αυτό δεν λειτούργησε θετικά για εμάς. Η υπεροχή του Ολυμπιακού στα επιθετικά ριμπάουντ μας "σκότωσε" γιατί δεν μπορούσαμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο, κάτι που είναι απαραίτητο όταν θέλεις να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ