EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: ''Στο τέλος, όλα μπορούν να συμβούν''

Περάσοβιτς: ''Στο τέλος, όλα μπορούν να συμβούν''

Η Βαλένθια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική επαναφορά στο ΣΕΦ ενώ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξήγησε πως η ομάδα του έκανε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της τη φετινή σεζόν, στην Euroleague.

Η Βαλένθια διεκδίκησε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο TOP-16 όμως ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά που ''κλείδωσαν'' το 6/6 στον Δ' όμιλο.

''Πιστεύω πως απόψε παίξαμε το καλύτερο μας εκτός έδρας παιχνίδι την φετινή σεζόν. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα 10 πόντων δεν τα παρατήσαμε. Παίξαμε με συγκέντρωση κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Ηταν πολύ σημαντικός ο Λούτσιτς που έπαιξε στην πίεση στην άμυνα του Ολυμπιακού. Νομίζω πως όταν είχαμε το προβάδισμα των 10 πόντων, οι διαιτητές άλλαξαν τα κριτήρια στα σφυρίγματά τους. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με επαφές και αυτό ήταν το κλειδί. Στο τέλος όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ριμπάουντ ή μία άμυνα. Παίξαμε λάθος την άμυνα στο πικ εν ρολ και ο Σπανούλης έβαλε το τρίποντο'' εξήγησε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ