EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Βγάζει ενέργεια ο Ολυμπιακός"

Περάσοβιτς: "Βγάζει ενέργεια ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Στην ενέργεια που βγάζει ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια στάθηκε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, με δηλώσεις του, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (20/11, 19:45).

Μπορεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου, όμως η Βαλένθια δεν τα παρατάει. Η ισπανική ομάδα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, και πρώτος στόχος είναι να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο, κατά τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

"Είναι σαφές ότι παίζοντας απέναντι σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός υπολοιπόμαστε, αλλά πρόκειται να κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να αλλάξουμε την κατάσταση και να παίξουμε καλύτερα. Η ομάδα είναι ισχυρότερη, αλλά μας λείπει λείπει κάτι για να μείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους", ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ισπανικής ομάδας.

Σχετικά με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Κροάτης τεχνικός τόνισε: "Πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε μέσα σε μια μέρα, όπως απάντησε και αυτός. Ο χρόνος θα δείξει πως θα παρουσιαστεί".

Για την συνέχεια της σεζόν εμφανίστηκε αισιόδοξος. "Βλέπω την ομάδα καλύτερα απ' ότι εσείς, επειδή η ομάδα δεν έχει χάσει τίποτα ακόμα. Έχουμε τρεις ήττες στο ισπανικό πρωτάθλημα, οι δύο είναι από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Είμαστε τελευταίοι στην Euroleague, αλλά με δύσκολο πρόγραμμα και τώρα είναι κάπως πιο εύκολο, με τρία εντός έδρας παιχνίδια. Η πρόκριση στο Top 16 είναι ακόμα στα χέρια μας".

Όσο για τους στόχους της Βαλένθια απέναντι στον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι της Πέμπτης (20/11) πρόσθεσε: "Είναι μια ομάδα που άλλαξε προπονητή και όταν γίνεται κάτι τέτοιο η πρώτη αντίδραση είναι πάντα θετικοί και όλοι οι παίκτες θέλουν να εντυπωσιάσουν τον προπονητή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι βγάζουν περισσότερη ενέργεια σε όλο το γήπεδο. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά ποντάρει πολλά στο pick and roll με τον Σπανούλη, αλλά και την ατομική ικανότητα ορισμένων παικτών".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ