EUROLEAGUE

Πονσαρνάου: "Φέτος υπογράψαμε τους πρώτους στόχους μας"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χάουμε Πονσαρνάου μίλησε για τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις της Βαλένθια, ενώ εξήγησε τι ισχύει με τον Κίνο Κολόμ.

Η Βαλένθια εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στην offseason της EuroLeague, έχοντας καταφέρει να αποκτήσει "πακέτο" από τη Φενέρμπαχτσε τον Ντέρικ Γουίλιαμς και τον Νίκολα Κάλινιτς, αλλά και τον Μάρτιν Χέρμανσον, που εντυπωσίασε φέτος στην EuroLeague με την Άλμπα Βερολίνου. Οι "δυνατές" μεταγραφικές κινήσεις της, έχουν φέρει την ισπανική ομάδα σε θέση να αισιοδοξεί πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα μπορέσει να κερδίσει το εισιτήριο για τα playoffs.

Για τις εντυπωσιακές μεταγραφές των πορτοκαλί μίλησε ο Χάουμε Πονσαρνάου στην " Provincia". Ο προπονητής της Βαλένθια παραδέχθηκε πως "σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου θέλαμε να αποκτήσουμε τις πρώτες επιλογές μας και δεν μπορούσαμε, αυτό το καλοκαίρι ήμασταν σε θέση να τις υπογράψουμε. Έχουν συμβεί πράγματα που μας έχουν βελτιώσει σημαντικά. Δεν αναφέρομαι στο οικονομικό, αλλά σε πράγματα που μας επιτρέπουν να μπορούμε να κινηθούμε για παίκτες με υψηλότερη αξία στην αγορά".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Κίνο Κολόμ, ο οποίος δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο με τους πορτοκαλί, πλην όμως δεν υπολογίζεται λόγω της γεμάτης περιφερειακής γραμμής που διαθέτει πλέον η Βαλένθια.

"Θα ήθελα να τον πείσω, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο, ότι θα ήταν καλύτερο να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά αν θέλει να συνεχίσει να "γράφει" μια σπουδαία πορεία και ένα καλό μέλλον για τον ίδιο, νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να μείνει στην ομάδα λόγω ιδιοσυγκρασίας. Το καλύτερο γι αυτόν θα ήταν να βρει έναν άλλο δρόμο στην καριέρα του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ