EUROLEAGUE

Προβλήματα στην Βαλένθια ενόψει Παναθηναϊκού

Προβλήματα στην Βαλένθια ενόψει Παναθηναϊκού
VALENCIABASKET.COM

H Βαλένθια θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό Superfoods (30/3, 21:15) και ο Τσους Βιδορέτα στην 29η "στροφή" της EuroLeague δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Σαμ Βαν Ρόσομ και Γκιγιέμ Βίβες.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague θα υποδεχθεί την Βαλένθια (30/3, 21:15), η οποία είναι πιθανό να ταξιδέψει στην Ελλάδα χωρίς τους Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Σαμ Βαν Ρόσομ και Γκιγιέμ Βίβες.

Η τελευταία... διαβολοβδομάδα της EuroLeague άφησε τα σημάδια στον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σαμ Βαν Ρόσομ. Ο 32χρονος Βέλγος γκαρντ στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για την 28η αγωνιστική της EuroLeague τραυματίστηκε στη μέση και πήρε απουσία από το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης για την Liga Endesa.

Τέλος, ο Γκιγιέμ Βίβες νιώθει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού και στην Βαλένθια δεν θέλουν να τον επιβαρύνουν, καθώς δεν έχει περάσει καιρός από όταν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου .

Photo Credits: Valencia Basket

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ