EUROLEAGUE

Ρίμπας: "Κάναμε λάθη στα ριμπάουντ"

02/03/13 MARZO 2013 © ROBERTO N. CATALUA - SUPERDEPORTE BALONCESTO LIGA ENDESA FASE REGULAR JORNADA 23 PARTIDO VALENCIA BASKET CLUB VS CAJASOL SEVILLA PABELLON FUENTE DE SAN LUIS
02/03/13 MARZO 2013 © ROBERTO N. CATALUA - SUPERDEPORTE BALONCESTO LIGA ENDESA FASE REGULAR JORNADA 23 PARTIDO VALENCIA BASKET CLUB VS CAJASOL SEVILLA PABELLON FUENTE DE SAN LUIS 02/03/13 MARZO 2013 © ROBERTO N. CATALUA - SUPERDEPORTE BALONCESTO LIGA ENDESA FASE REGULAR JORNADA 23 PARTIDO VALENCIA BASKET CLUB VS CAJASOL SEVILLA PABELLON FUENTE DE SAN LUIS

Στον τομέα των ριμπάουντ εστίασε ο Πάου Ρίμπας, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Βαλένθια με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν.

Η Βαλένθια δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή της στην Euroleague με νίκη, καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 68-71, μέσα στην Ισπανία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους" ο 27χρονος γκαρντ της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δήλωσε: "Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε, κυρίως στα ριμπάουντ. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και να παίρνουμε νίκες στη συνέχεια. Εμείς παλέψαμε, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε πολλές αλλαγές στα σκριν και αυτό σταμάτησε το ρυθμό μας. Γι’ αυτό σκοράραμε μόλις 68 πόντους. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Θα πρέπει να επιστρέψουμε από αυτή την ήττα, νικώντας εκτός έδρας. Είναι δύσκολο να χάνεις στο πρώτο εντός έδρας ματς, μπροστά στο κοινό μας, ακόμα και από μία σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός"

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ