EUROLEAGUE

Σάτο: ''Δεν θέλω EuroCup!''

Σάτο: ''Δεν θέλω EuroCup!''

H Βαλένθια παίζει τη... ζωή της κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (28/11, 22:00) και ο Ρομέιν Σάτο ξεκαθάρισε ότι δεν συμβιβάζεται με την επιστροφή στο EuroCup. Τι είπε για τον τραυματισμό του στον δεξί αστράγαλο.

Η Βαλένθια συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της εντός κι εκτός συνόρων. Πλέον ''έπεσε'' στο 4-4 στην Ισπανία μετά τη χθεσινή (23/11) ήττα από τη Μάλαγα ενώ έχει ρεκόρ 1-5 στον Δ' όμιλο της Euroleague.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς μένει εκτός TOP-16 σε περίπτωση νέας ήττας από τη Γαλατάσαραϊ (28/11, 22:00) στο Pabellon Fuente San Luis και ο Ρομέιν Σάτο ξεκαθάρισε ότι οι Ισπανοί θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ της Βαλένθια αναφέρθηκε αρχικά στον τραυματισμό του στον δεξί αστράγαλο, κόντρα στην Ουνικάχα. ''Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστώ κόντρα στη Γαλατά. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της αποθεραπείας, μέρα με τη μέρα. Χτύπησα στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Μάλαγα, αποφάσισα να επιστρέψω στο παιχνίδι και να διαπιστώσω αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου όμως πονούσα πολύ κι έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στον πάγκο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μέχρι την Παρασκευή όμως ελπίζω να βελτιωθεί η κατάστασή μου''.

Τι θα σημαίνει ενδεχόμενη ήττα από τη Γαλατάσαραϊ; ''Έχουμε ακόμα την ευκαιρία μας. Στο τέλος της ημέρας θα ξέρουμε αν θα έχουμε αποκλειστεί ή όχι. Αν θα συνεχίσουμε να παίζουμε στην Euroleague ή αν θα τελειώσει για εμάς η χρονιά στη διοργάνωση. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στο TOP-16. Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Δεν θέλω να επιστρέψω στο EuroCup! Στόχος μου είναι να παίξω στο TOP-16''.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ