EUROLEAGUE

Χαρανγκόντι: "Κίνητρο το αήττητο του Ολυμπιακού"

Η Βαλένθια ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (20/11, 19:45) και ο Λουκ Χαρανγκόντι, μέσω του Euroleague Greece, τόνισε πως το αήττητο των "ερυθρόλευκων" αποτελεί κίνητρο για τους Ισπανούς.

Ήρθε το φετινό καλοκαίρι στην Βαλένθια, από την Ούνικς Καζάν. Ο Λουκ Χαρανγκόντι πήρε αμέσως φανέλα βασικού. Ο 26χρονος φόργουορντ προσφέρει και με το παραπάνω στην ισπανική ομάδα. Μετρά, άλλωστε, 11,6 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Euroleague, ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης με αντίπαλο την Λαμποράλ Κούτσα (79-69), όπου πέτυχε 23 πόντους.

Την Πέμπτη (20/11, 19:45) η ισπανική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και ο Αμερικανός άσος μίλησε στο Euroleague Greece για το παιχνίδι, τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ τόνισε πως ήρθε η ώρα της... αντεπίθεσης.

Η Super BasketBall αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τουρόφ θα είναι μαζί σας με το τρίτο ημίχρονο και ανάλυση της αναμέτρησης, όπως και του Ολυμπιακός - Βαλένθια. Παρουσιάζουν οι Μάνος Μίχαλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος. Μαζί τους ο Γιάννης Φιλέρης.

Πρώτα απ' όλα, όμως, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση: "Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως αυτό που δώσαμε στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται. Θέλουμε να παίξουμε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης σκληρή άμυνα".

Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός επικράτησε. Τι άλλαξε από τότε; Τα λάθη εκείνου του αγώνα έγιναν μαθήματα για εσάς;

"Προφανώς ήταν μια κακή ήττα για εμάς. Παίξαμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός και έτσι το να κερδίσεις δεν είναι και τόσο εύκολο. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην διοργάνωση. Ήταν ένα καλό τεστ, στο οποίο κάναμε αρκετά λάθη, από τα οποία μάθαμε πολλά".

Είστε στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 1-4. Θεωρείς πως ήρθε η ώρα να αντιδράσετε;

"Πρέπει να αντιδράσουμε. Είχαμε αρκετές απογοητεύσεις τον τελευταίο καιρό. Στο προηγούμενο παιχνίδι μας ήμασταν απογοητευτικοί, έτσι απέναντι στον Ολυμπιακό θέλουμε να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια και να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο".

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος μέχρι στιγμής. Αυτό είναι κίνητρο για εσάς;

"Φυσικά και είναι κίνητρο για εμάς. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα είναι μια ευκαιρία να κάνουμε σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου".

Θα αγωνιστείτε με έναν νέο παίκτη, τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτόν;

"Είναι ο τελευταίος παίκτης που ήρθε στην ομάδα. Πιστεύω θα μας βοηθήσει η παρουσία του. Η εμπειρία που είχε από το ΝΒΑ είναι σημαντική και ελπίζω να δείξει στοιχεία και στο παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ