EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: Αποθέωσε παίκτες και... Ομπράντοβιτς

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε μία φοβερή δήλωση για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά τη μεγάλη νίκη της Ζάλγκιρις στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε.

Η Ζάλγκιρις μόλις είχε διαπράξει το "διπλό" της χρονιάς , σπάζοντας την έδρα μιας ομάδας που ήταν επί 18 αγώνες αήττητη. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αποθέωσε πάντως μόνο τους δικούς του παίκτες μετά την σπουδαία νίκη της Ζάλγκιρις στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

" Ήταν απίστευτο. Οι νίκες και οι ήττες είναι σημαντικές, αλλά στο τέλος δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό είναι η αντίδραση των παικτών μου, το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν μετά την κακή εμφάνιση πριν από δύο ημέρες. Είμαι χαρούμενος γι αυτούς. Ξέραμε ότι θα παίζαμε σπουδαίο μπάσκετ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους φιλάθλους μας, που θα έχουν πλέον την ευκαιρία να δουν την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη δύο φορές, αλλά και τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη για δύο αγώνες. Αυτό είναι συναρπαστικό για τον κόσμο στο Κάουνας", δήλωσε ο προπονητής της Ζάλγκιρις!

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: "Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ"

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, από τη μεριά του, ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση της ομάδας του. " Συγχαρητήρια στην Ζάλγκιρις για τη νίκη. Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Όπως είχα πει, ήταν φυσικό να αντιδράσουν μετά τον τρόπο που έχασαν στον πρώτο αγώνα. Όσο κι αν φτάσαμε κοντά στη νίκη, η Ζάλγκιρις άξιζε να την πάρει. Δεν παίξαμε στο επίπεδο που απαιτείται για έναν αγώνα playoffs και αυτό είναι πάντα ευθύνη του προπονητή", είπε μεταξύ άλλων ο "Ζοτς".

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε στάθηκε επίσης και στο ντεφορμάρισμα που παρουσιάζει εδώ και καιρό ο Γιαν Βέσελι μετά τον τραυματισμό που υπέστη. " Έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει, είχε πρόβλημα, έκανε επέμβαση, έμεινε εκτός γηπέδων για τρεις εβδομάδες. Δεν είναι εύκολο. Παίζει με μεγάλη θέληση και επιθυμία και αυτό είναι καλό", τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ