EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Είναι πολύ καλά στη Ζαλγκίρις, αλλά..."

Γιασικεβίτσιους: "Είναι πολύ καλά στη Ζαλγκίρις, αλλά..."

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του, αναφέρθηκε στις προτάσεις από το ΝΒΑ και τόνισε πως η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλό μέρος για να δουλέψει κανείς, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην Ευρώπη που θα ήθελε να εργαστεί.

Την επιτυχημένη πορεία του στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας συνέχισε φέτος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs της EuroLeague, ενώ κατόπιν κατέκτησε το πρωτάθλημα Λιθουανίας. Ο "Σάρας" μίλησε στη Zalgiris TV για τη φετινή χρονιά, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε στο μέλλον του.

"Στη διάρκεια της σεζόν, είχα πολλά τηλεφωνήματα. Αλλά από τότε που ξεκαθάρισα πως θέλω να παραμείνω head coach, τα τηλέφωνα μειώθηκαν", ήταν η αρχική τοποθέτηση του "Σάρας".

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας συμπλήρωσε: "Υπάρχουν κάποιες ομάδες στην Ευρώπη που θα με ενδιέφερε να εργαστώ, αλλά δεν κυνηγάω ποτέ αυτές τις δουλειές. Πάντως, όπως συμβαίνει σε κάθε δουλειά, θα ήθελα να ακούσω προτάσεις και ιδέες για να φτάσω στην τελική μου απόφαση. Αλλά η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορείς να βρεις καλύτερο μέρος από τη Ζαλγκίρις. Ωστόσο, όπως και να 'χει, η Ζαλγκίρις δεν είναι το μοναδικό ωραίο μέρος για να δουλέψει κανείς. Είναι πολύ καλά εδώ, αλλά στο μέλλον θα δούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ