EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Θα πρέπει να με κλωτσήσετε για να φύγω"

Γιασικεβίτσιους: "Θα πρέπει να με κλωτσήσετε για να φύγω"
EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις έχασε τον 4ο αγώνα της σειράς με την Φενέρμπαχτσε, "κέρδισε" όμως τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να φύγει από το Κάουνας.

Οι φήμες ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα φύγει από την Ζάλγκιρις μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έχουν αρχίσει προ πολλού. Ο "Σάρας", πάντως, δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Εκτός κι αν τον... διώξουν με τις κλωτσιές. Ή συμβεί κάποιο θαύμα.

" Θα πρέπει να πετάξετε έξω με τις κλωτσιές για να φύγω από εδώ. Εκτός αν συμβεί κάτι απίστευτο, κανένα θαύμα, θα παραμείνω στην Ζάλγκιρις", δήλωσε μετά τη λήξη του τέταρτου αγώνα της σειράς με την Φενέρμπαχτσε ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε και παραδέχτηκε ότι η τουρκική ομάδα ήταν η καλύτερη στη σειρά.

" Αλλά αν σκεφτεί κανείς τι περάσαμε όλη τη σεζόν, η χρονιά μας στην EuroLeague ήταν εκπληκτική. Ίσως να ήμουν πολύ αισιόδοξος, αλλά ένιωσα πως είχαμε μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα θαύμα", συνέχισε ο "Σάρας", που πρόσθεσε: " Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα φέτος ήταν ότι δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι και να αλλάζεις την φιλοσοφία σου. Αν αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου ύστερα από ήττες και αλλάξεις κάτι, αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει φιλοσοφία στην ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ