EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο"

Γιασικεβίτσιους: "Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έστειλε τις θερμές ευχές του για περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. (VIDEO)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τρέφει απεριόριστη αγάπη για τον Θανάση Γιαννακόπουλο από τη σχέση που είχαν οι δυο άνδρες το διάστημα που ο "Σάρας" έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός τεχνικός της Ζάλγκιρις ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς αναφερόμενος στον Θανάση Γιαννακόπουλο και έστειλε θερμές ευχές για περαστικά στον ιστορικό παράγοντα των "πράσινων" που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Ο Σάρας είπε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους φιλάθλους, που γέμισαν το γήπεδο και εξάντλησαν τα εισιτήρια πριν από ένα μήνα. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσω στα αγγλικά, θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο", ήταν τα λόγια του κόουτς της Ζάλγκιρις, που αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του παράγοντα των πρασίνων. Εδώ και κάποιες μέρες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο Γιασικεβίτσιους ένωσε τις ευχές του μαζί με όλον τον υπόλοιπο κόσμο.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ