EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Το βράδυ που τρελάθηκε μαζί μου ο Ομπράντοβιτς"

Γιασικεβίτσιους: "Το βράδυ που τρελάθηκε μαζί μου ο Ομπράντοβιτς"

Μια ιστορία από τη συνύπαρξή του με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μοιράστηκε με το κοινό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που εξήγησε τι είχε συμβεί με τον Σέρβο προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Μια τρομερή συνέντευξη διάρκειας 89 λεπτών έδωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο κανάλι της Ζάλγκιρις Κάουνας στο YouTube. Στη διάρκειοα αυτής της συζήτησης ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας μίλησε για τα πάντα, ωστόσο οι ατάκες του για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εκείνες που ξεχώρισαν.

Η ιστορία με τον θυμωμένο Ομπράντοβιτς:

" Τα πήγαμε από την αρχή καλά, μου έστελνε πολλά μηνύματα πριν αποφασίσω. Μετά βέβαια κατάλαβα ότι η κόρη του έστελνε τα μηνύματα, γιατί εκείνος είχε... θέματα με το τηλέφωνό του. Γίναμε φίλοι, απ' όταν ήμουν ακόμη παίκτης του. Μπορείς να βγεις μαζί του στην πόλη, σε ένα μπαρ, είχαμε καλή σχέση. Τώρα όποτε πηγαίνουμε για φαγητό και είναι μαζί και η κόρη του, μου κάνουν πλάκα. Πάντα μου λέει για τη σχέση μου με την Αθήνα, μου λέει "στα έλεγα ότι είναι η καλύτερη πόλη, σου άλλαξα τη ζωή, έχεις Ελληνίδα γυναίκα.

Όταν αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου, δεν ήταν καλή περίοδος για εμένα. Τότε ένας φίλος μου με βοήθησε συναισθηματικά, με επισκέφθηκε και στη συνέχεια πήγαμε να δούμε μια ταινία. Ήταν εκεί ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος μου φώναμε με τρόπο που δεν μου έχει φωνάξει κανείς. Μου είπε ότι θα μου ρίξει το μεγαλύτερο πρόστιμο, αν και δεν πήρε ποτέ ευρώ από παίκτη του. Με τρόμαξε! Για μερικές μέρες δεν ήθελα να απολογηθώ, αυτός συνέχισε όμως να είναι θυμωμένος μαζί μου. Είπα στον ατζέντη μου να του εξηγήσει ότι δεν έβγαινα για να διασκεδάσω, αλλά γιατί μόλις είχα πάρει διαζύγιο. Ε, μετά έκανε πίσω".

Ο Γιασικεβίτσιους απάντησε και σε ερωτήσεις του κοινού. Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είπε: " Πρέπει να πάω στο σπίτι του, να τον πάρω, να του βάλω το μπουφάν, να τον βάλω στο αυτοκίνητο και να του κλειδώσω τις πόρτες. Μόνο έτσι μπορείς να βγεις μαζί του". Για τους παίκτες που θα ήθελε στην ομάδα του ξεχώρισε τους: "Μίροτιτς, Μίτσιτς, Σλούκα", ενώ για το σημαντικότερο δέσιμο με συμπαίκτη είπε: "Μάλλον με τον Διαμαντίδη ή τον Πάρκερ. Με τον πρώτο χρειαζόμουν μόνο ένα βλέμμα. Όταν οι παίκτες είναι μεγάλοι, όλα γίνονται εύκολα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ