ΜΠΑΣΚΕΤ

Γουάιτ: "Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Πρίντεζης"

Γουάιτ: "Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Πρίντεζης"

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Ζάλγκιρις (6/12, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Άαρον Γουάιτ στάθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη και στην δυναμικότητα των ερυθρολεύκων.

Η Ζάλγκιρις στην 11η "στροφή" της EuroLeague φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (6/12, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Άαρον Γουάιτ σημείωσε την δύσκολη αποστολή της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Πρίντεζη.

"Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague. Έχει έναν νέο προπονητή και παίζουν με διαφορετικό σύστημα, οπότε θα είναι λίγο διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με εκείνα των playoffs της περσινής σεζόν. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι και ανυπομονούμε για αυτό", δήλωσε αρχικά ο 26χρονος Αμερικανός ψηλός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Ζάλγκιρις στο Youtube.

Επίσης, ρωτήθηκε για τη.... μονομαχία του με τον Γιώργο Πρίντεζη και σημείωσε πως ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού "είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Θα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Θα είναι μία ομαδική προσπάθεια. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τον αντιμετωπίσουμε".

Τέλος, ο Άαρον Γουάιτ ρωτήθηκε για τη νίκη ( 83-78 ) της Ζάλγκιρις επί της Αρμάνι Μιλάνο , η οποία ήταν η πρώτη της ομάδας του στο Κάουνας στην EuroLeague της τρέχουσας σεζόν: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κι έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μας. Υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Όπως πάντα οι φίλαθλοί μας μάς βοήθησαν. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς να αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Οι φίλαθλοι μάς υποστηρίζουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και μας αρέσει να αγωνιζόμαστε μπροστά τους".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ