EUROLEAGUE

Η πρώτη "έξυπνη βόμβα" της Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε Ουόλκαπ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΛΟΥΝΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - LUDWIGSBURG / ΓΟΥΟΛΚΑΠ(Α) ΤΖΟΟΥΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΛΟΥΝΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - LUDWIGSBURG / ΓΟΥΟΛΚΑΠ(Α) ΤΖΟΟΥΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Την πρώτη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν ολοκλήρωσε η Ζάλγκιρις, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Ουόλκαπ από την Λούντβιγκσμπουργκ.

Πιστή στις κινήσεις της που δεν προκαλούν θόρυβο έμεινε η Ζάλγκιρις στην πρώτη της μεταγραφή ενόψει της επόμενης σεζόν. Μόλις μία ημέρα μετά την απώλεια του Βασίλιε Μίτσιτς με προορισμό την Αναντολού Εφές, η πρωταθλήτρια Λιθουανίας επισημοποίησε την συμφωνία με τον Τόμας Ουόλκαπ (1.93 μέτρα, πόιντ γκαρντ).

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μία εξαιρετική σεζόν με την Λούντβιγκσμπουργκ, με την οποία έφτασε μέχρι το Final Four του Basketball Champions League.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ουόλκαπ είχε 11 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο με 36.7% στα τρίποντα σε 26.7 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League και 11.7 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο με 42% στα τρίποντα σε 27.2 λεπτά συμμετοχής στο γερμανικό πρωτάθλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ