EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Εκτός μέχρι και δύο μήνες ο Γκριγκόνις

Ζάλγκιρις: Εκτός μέχρι και δύο μήνες ο Γκριγκόνις
EUROKINISSI

Ο Μάριους Γκριγκόνις έπαιζε με πρόβλημα στο πόδι το τελευταίο διάστημα, το οποίο όμως αποδείχτηκε σοβαρό, τόσο ώστε να τον κρατήσει μέχρι και δύο μήνες στα "πιτς".

Δεν του έφταναν οι πέντε συνεχόμενες ήττες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πλέον έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα και συγκεκριμένα αυτό του δεύτερου σκόρερ και δεύτερου πιο επιδραστικού παίκτη της Ζάλγκιρις.

Βέβαια, η κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις και το πρόβλημα που είχε στο πόδι ήταν γνωστά στον Λιθουανό τεχνικό, όπως και στο επιτελείο της Ζάλγκιρις αφού ο 25χρονος γκαρντ "κουβαλούσε" το τελευταίο διάστημα αυτό το πρόβλημα και στο παρκέ. Ο Λιθουανός άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι πριν από δύο εβδομάδες (πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα προπονήσεων, όμως αγωνιζόταν κανονικά όλο αυτο το διάστημα με τη Ζάλγκιρις.

Φαίνεται, όμως, ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια και η συμμετοχή των 24' κατά μέσο όρο αυτές τις δύο εβδομάδες, επιβάρυναν το πόδι του και ενέτειναν το πρόβλημά του Γκριγκόνις ο οποίος μάλιστα δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου. Όπως αναφέρει ο Λιθουανός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας, οι άνθρωποι της Ζάλγκιρις πλέον ανησυχούν ότι ο παίκτης ίσως μείνει εκτός δράσης ως και δύο μήνες, με τα πράγματα να γίνονται όλο και χειρότερα για τη λιθουανική ομάδα που εκτός από παιχνίδια, πλέον χάνει και... παίκτες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ