EUROLEAGUE

Λοβέρν: "Η Ζάλγκιρις μού έδωσε σημαντικό ρόλο"

Λοβέρν: "Η Ζάλγκιρις μού έδωσε σημαντικό ρόλο"

Ο Ζοφρί Λοβέρν μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της Ζάλγκιρις, εξηγώντας γιατί επέλεξε τη λιθουανική ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Η απόκτηση του Ζοφρί Λοβέρν από τη Ζάλγκιρις ήρθε (σχεδόν) από το πουθενά, από την άποψη πως το όνομά του δεν είχε ακουστεί για τη λιθουανική ομάδα μέχρι την στιγμή της ανακοίνωσης. Οι πράσινοι υπέγραψαν τον 29χρονο σέντερ, που βρέθηκε την τελευταία διετία στη Φενέρμπαχτσε δίχως όμως να δικαιώσει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την επιλογή του.

Με 6.3 πόντους και 2.7 ριμπάουντ ανά 13'52'' συμμετοχής την περσινή σεζόν, δεν είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής στο rotation, γεγονός που δεν δημιούργησε την παραμικρή σκέψη παραμονής στην Κωνσταντινούπολη. Η Ζάλγκιρις εκμεταλλεύτηκε τα δεδομένα, πήρε την... ευκαιρία και τον έκανε δικό της, με τον Ζοφρί Λοβέρν να εξηγεί πως ο ρόλος που του προσφέρθηκε από τους πράσινους ήταν καταλυτικό στοιχείο στις συζητήσεις των δύο πλευρών, προκειμένου να πει το "ναι".

" Ενθουσιάστηκα όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Ζάλγκιρις. Ήθελε να μου δώσει σημαντικό ρόλο για την ερχόμενη σεζόν, το γεγονός επίσης ότι πρόκειται για έναν οργανωμένο σύλλογο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Έμαθα αρκετά πράγματα από τον Λέο Βέστερμαν, που έπαιξε επίσης εδώ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ύψους 2μ11 σέντερ, που έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί επίσης σε Σαλόν, Βαλένθια, Παρτίζαν και Χίμκι.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ