EUROLEAGUE

Μπράντον Ντέιβις: Αποκάλυψε υπογραφή, έσβησε το tweet

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Μπράντον Ντέιβις, που έκανε tweet με υπογραφή και λίγη ώρα μετά το έσβησε!

Από τη Σαλόν στη Βαρέζε και από εκεί στη Μονακό, ο Μπράντον Ντέιβις ήταν ένα από τα "λαβράκια" που βρήκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εκεί που ουδείς έψαξε. Η δεύτερη σεζόν του Αμερικανού σέντερ στη Ζάλγκιρις ήταν σπουδαία (14.2 πόντοι με 56% στο δίποντο και 76% στις βολές, μαζί με 5.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:12 συμμετοχής σε 34 αγώνες της EuroLeague 2018/19) και τώρα ο 28χρονος αθλητής ετοιμάζεται να πάρει ένα ακόμη μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Για την ακρίβεια μάλλον το πήρε, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε tweet με emoji υπογραφής, το οποίο λίγη ώρα μετά απέσυρε προφανώς επειδή οι άνθρωποι της Ζάλγκιρις ενοχλήθηκαν.

" Δεν ασχολούμαι με το μέλλον μου, προτιμώ να αφοσιωθώ στη συνέχεια της χρονιάς και το πρωτάθλημα της χώρας. Αφήνω τον ατζέντη μου να ασχολείται με αυτά τα ζητήματα" είχε δηλώσει ο Ντέιβις, ο οποίος λέγεται πως έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνω με την Μπαρτσελόνα, την οποία προτίμησε από την Ρεάλ Μαδρίτης για μερικές εκατοντάδες ευρώ περισσότερα.

Οι Καταλανοί θα κρατήσουν τον Άντε Τόμιτς, όχι όμως τον Κέβιν Σεραφέν. Βγήκαν στην αγορά πολύ νωρίς, κοίταξαν συγκεκριμένες περιπτώσεις ψηλών στην Ευρώπη και φαίνεται πως κατέληξαν στην περίπτωση του Ντέιβις για να δυναμώσουν την φροντ λάιν τους και να διεκδικήσουν τη σεζόν 2019/20 θέση στο Final Four του Παρισίου.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ