EUROLEAGUE

Νέο διετές συμβόλαιο στη Ζάλγκιρις ο Ουλανόβας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά το έντονο ενδιαφέρον από... ανταγωνιστές της για τον Εντγκάρας Ουλανόβας, η Ζάλγκιρις κράτησε τον 25χρονο φόργουορντ για δύο ακόμη χρόνια!

Η Ζάλγκιρις φρόντισε να "κόψει" την όρεξη σε πολύ κόσμο! Όχι μόνο με την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά κι από την στιγμή που επέκτεινε το συμβόλαιο του Εντγκάρας Ουλανόβας. Ο 25χρονος φόργουορντ είχε ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου με τη λιθουανική ομάδα, πλην όμως είχε εκφράσει τάσεις φυγής λόγω του γεγονός ότι προβλεπόταν να εισπράξει μόλις 180.000€ για την επόμενη σεζόν.

Οι Σειρήνες τον πολιόρκησαν έντονα το τελευταίο δίμηνο, η Αναντολού Εφές ακούστηκε πιο έντονα από κάθε άλλη ομάδα για να τον αποκτήσει, αλλά η Ζάλγκιρις έκανε αυτό που έπρεπε. Του προσέφερε νέο διετές συμβόλαιο (1+1) με καλύτερους οικονομικούς όρους, για να εισπράξει τη θετική απάντησή του.

Έτσι, ένα ακόμη "ανοιχτό κεφάλαιο" έκλεισε με επιτυχία για τη λιθουανική ομάδα, η οποία έχει χάσει μέχρι στιγμής μόνο τον Βασίλιε Μίτσιτς -από τους παίκτες που "τράβηξαν κουπί" φέτος.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ