EUROLEAGUE

Τα μέτρα της Ζάλγκιρις που δεν θα εκδόσει εισιτήρια διαρκείας

Τα μέτρα της Ζάλγκιρις που δεν θα εκδόσει εισιτήρια διαρκείας

Με αποστάσεις και με μάσκες θα παρακολουθούν οι οπαδοί της Ζάλγκιρις Κάουνας τους αγώνες της ομάδας τους στη διάρκεια της σεζόν 2020/21.

Με την πανδημία να συνεχίζει να καλπάζει στο μεγαλύτερος μέρος της υφηλίου, η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/8) τα μέτρα που θα πάρει στους εντός έδρας αγώνες της για τη σεζόν 2020/21, ενώ εξήγησε ότι εξαιτίας των περιορισμών δεν θα προχωρήσει φέτος στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας.

Από την 1η Σεπτεμβρίου η Ζαλγκίριο Αρίνα θα μπορεί να έχει θεατές, αρκεί ανάμεσά τους να υπάρχει μια απόσταση και άπαντες να φορούν προστατευτικές μάσκες καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων. Μέλη της ίδιας οικογένειας θα μπορούν να κάθονται σε διπλανές θέσεις, ενώ ουδείς θα έχει δικαίωμα εισόδου αν η θερμοκρασία του υπερβαίνει τους 37.3.

Θα υπάρχουν σε δεκάδες σημεία αντισηπτικά, ενώ τα εισιτήρια θα πωλούνται ξεχωριστά για κάθε αγώνα. Αυτά για το τουρνουά του διημέρου 12-13 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν η Αρμάνι Μιλάνο, η Αναντολού Εφές κι ο Παναθηναϊκός, θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του επόμενου μήνα.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ