EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σίλερ

Ζάλγκιρις: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σίλερ

Ο Μάρτιν Σίλερ είναι πλέον και επίσημα ο αντικαταστάτης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Ζάλγκιρις, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Ο Μάρτιν Σίλερ πρόβαλλε εδώ και μερικές ημέρες ως το φαβορί για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Ζάλγκιρις. Οι πληροφορίες λοιπόν επιβεβαιώθηκαν, με την λιθουανική ομάδα να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ζάλγκιρις, ο Αυστριακός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, με τον ίδιο να δηλώνει " ενθουσιασμένος και ευγνώμων που θα είμαι ο προπονητής ενός συλλόγου με τόσο σπουδαία ιστορία και παράδοση. Η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια είναι σπουδαία και θέλω να συνεχίσω να σπρώχνω το πρόγραμμα να πάει μπροστά".

Ο Σίλερ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2004, δούλεψε για χρόνια στην Γερμανία, ενώ ήταν εκ των ασισταντ κόουτς της εθνικής ομάδας της χώρας. Από το 2017 ήταν ο πρώτος προπονητής της θυγατρικής ομάδας των Τζαζ στη G-League, των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ