EUROLEAGUE

Ζαλγκίρις: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Μιλάκνις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 34χρονος γκαρντ, Αρτούρας Μιλάκνις, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την λιθουανική ομάδα.

Σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους έφτασαν οι Αρτούρας Μιλάκνις και Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο 34χρονος γκαρντ θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα για δύο ακόμη έτη, όπως ανακοίνωσε η λιθουανική ομάδα.

Ο Μιλάκνις έχει αγωνιστεί συνολικά για 10 χρόνια στην Ζαλγκίρις, ενώ το 2016 επέστρεψε στην πόλη γέννησής του από την Ούνικς Καζάν. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια της Euroleague με μέσο όρο 7.4 πόντους.

"Το Κάουνας είναι η πόλη μου και η Ζαλγκίρις είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω εδώ και θα φοράω την πράσινη και λευκή φανέλα για δύο ακόμη χρόνια. Έχουμε νέες προκλήσεις μπροστά μας και ανυπομονώ να τις αντιμετωπίσω" ανέφερε για την ανανέωσή του συμβολαίου του ο 34χρονος Λιθουανός

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ