ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζάλγκιρις Κάουνας: Ενάμιση μήνα εκτός ο Βέστερμαν

Ζάλγκιρις Κάουνας: Ενάμιση μήνα εκτός ο Βέστερμαν
EUROKINISSI

Ο Λίο Βέστερμαν τραυματίστηκε στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση της Ζάλγκιρις Κάουνας πριν από την αναμέτρηση με τη Γκραν Κανάρια και όπως έδειξαν οι εξετάσεις θα απουσιάσει για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες.

Τα προβλήματα στη Ζάλγκιρις Κάουνας δεν έχουν σταματημό. Στα λίστα των τραυματιών, μετά τους Παούλιους Γιανκούνας και Αντάνας Καβαλιάουσκας, προστέθηκε και το όνομα του Λίο Βέστερμαν.

Ο Γάλλος γκαρντ, στην τελευταία προπόνηση της πρωταθλήτριας Λιθουανίας πριν από τον αγώνα με τη Γκραν Κανάρια για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, τραυματίστηκε στο γόνατο και τέθηκε αυτομάτως εκτός πλάνων του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα, ο Λίο Βέστερμαν θα απουσιάσει για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Τη φετινή χρονιά, ο 26χρονος πλέι-μέικερ έχει δώσει το παρών σε 14 παιχνίδια της Ζάλγκιρις Κάουνας στη EuroLeague έχοντας κατά μέσο όρο 6.4 πόντους, 2.4 ασίστ αλλά και 2.1 ριμπάουντ.

Εφόσον ο Βέστερμαν μείνει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες, τότε δεν θα ενισχύσει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4/1), την Αναντολού Εφές (8/1), τη Φενέρμπαχτσε (10/1), τον Παναθηναϊκό (18/1) καθώς και σε εκείνο με την Αρμάνι Μιλάνο (24/1). Εάν όμως το διάστημα απουσίας του παραταθεί για 2 ακόμα εβδομάδες (6 συνολικά), σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι έτοιμος ούτε για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Χίμκι (31/1) και τη Μπαρτσελόνα (7/2).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ