EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις Κάουνας: Ενίσχυση στη φροντ λάιν για τους Λιθουανούς

Ζάλγκιρις Κάουνας: Ενίσχυση στη φροντ λάιν για τους Λιθουανούς

Ξανά στη EuroLeague o Ντίον Τόμπσον, που στα 30 του χρόνια αποχώρησε από την ισπανική Μπούργος για να φορέσει τη φανέλα της Ζάλγκιρις Κάουνας έως το τέλος της σεζόν.

Παίκτης της Ζάλγκιρις έγινε το βραδυ της Κυριακής (6/1) ο Ντίον Τόμπσον, καθώς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήρε την απόφαση να ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας του ενόψει του Β' γύρου της EuroLeague 2018/19.

Με την ομάδα του Κάουνας να έχει ρεκόρ 7-9 και να βρίσκεται στην ένατη θέση, ο Σάρας αντιλαμβάνεται πως το έργο του να μπει στην πρώτη οκτάδα και στα playoffs είναι αρκετά δύσκολο, ενώ οι τραυματισμοί συνεχόμενοι με τον Παούλιους Γιανκούνας να έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο απ' όλους και τον Αντάνας Καβαλιάουσκας να βρίσκεται αυτή την περίοδο στα πιτς για τουλάχιστον ένα μήνα. Γι' αυτό και απέκτησε τον Αμερικανό που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις της ρακέτας, ενώ έχει εξαετή εμπειρία από τη EuroLeague με τις Ολίμπια Λουμπλιάνας, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Ερυθρό Αστέρα και Γαλατασαράι.

Φέτος ο Τόμπσον, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Ίκαρο Καλλιθέας του Άρη Λυκογιάννη τη σεζόν 2010/11 μετά από μια σημαντική τετραετία στο Πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάινα, αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπούργος. Είναι 30 ετών, έχει ύψος 2μ.04 και διακρίνεται για το ταλέντο του στην επίθεση.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ