EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις Κάουνας: Επέκταση συμβολαίου στον Τόμας Γουόκαπ

Ζάλγκιρις Κάουνας: Επέκταση συμβολαίου στον Τόμας Γουόκαπ

Μέλος της Ζάλγκιρις Κάουνας μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα είναι ο Τόμας Γουόκαπ, καθώς οι Λιθουανοί του πρόσφεραν επέκταση συμβολαίου για ακόμη έναν χρόνο.

Είναι γεγονός ότι η Ζάλγκιρις δεν παίζει φέτος μπάσκετ σαν αυτό που έπαιξε τα προηγούμενα δύο χρόνια, ωστόσο ήταν κάπως αναμενόμενο πως οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ θα την αναγκάσουν να ψάξει χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Μέσα, λοιπόν, σε αυτή τη διαδικασία και παρά το γεγονός ότι το 3-7 βάζει τους Λιθουανούς στην 14η θέση της EuroLeague αυτή τη στιγμή, οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να κοιτάξουν και το μέλλον τους.

Γι' αυτό και το απόγευμα της Τετάρτης η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ έως το καλοκαίρι του 2021. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, θα μείνει όμως στο Κάουνας για ακόμα μία χρονιά καθώς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως εκτιμά τις ικανότητές του και θεωρεί ότι μπορεί να τον εξελίξει ακόμη περισσότερο.

Σε δέκα αγώνες της φετινής χρονιάς, ο 27χρονος ύψους 1μ.93 μπασκετμπολίστας έχει 8.6 πόντους από 50% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο και 88% στις βολές, μαζί με 3.6 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 10.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 23:54 συμμετοχής.

Photo Credits: Twitter Zalgiris Kaunas

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ