EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις Κάουνας: Παίρνει τον Στιβ Βαστούρια, κορυφαίο παίκτη της Ράστα Βέχτα

Ζάλγκιρις Κάουνας: Παίρνει τον Στιβ Βαστούρια, κορυφαίο παίκτη της Ράστα Βέχτα
COPYRIGHT 2017 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED.

Κοντά σε μια μεταγραφή με σημαντική προοπτική βρίσκεται η Ζάλγκιρις Κάουνας, που κλείνει τον πιο ταλαντούχο παίκτη της Ράστα Βέχτα, τον Αμερικανό Στιβ Βαστούρια (VIDEO).

Η σεζόν της στη Λιθουανία ολοκληρώθηκε πρόωρα, οι ξένοι της αποχώρησαν από τη χώρα, όμως η Ζάλγκιρις έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο και σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον κορυφαίο παίκτη της Ράστα Βέχτα.

Η ομάδα του Κάουνας κλείνει, λοιπόν, τον Στιβ Βαστούρια (24 ετών, 1μ.96) και συνεχίζει να επενδύει σε αθλητές από τη γερμανική Λίγκα καθώς το ίδιο είχε κάνει και με τον Τόμας Γουόκαπ που αγωνιζόταν στη Λούντβιχσμπουργκ. Ο Βαστούρια αντιμετώπισε φέτος την ΑΕΚ στο Basketball Champions League, ενώ στη Μπουντεσλίγκα είχε 14.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά αγώνα.

Απόφοιτος του Νοτρ Ντέιμ, ο Βαστούρια δεν έγινε draft το 2017 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη. Είχε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την Άλμπα Βερολίνου, συνέχισε στην Ισπανία με την Παλένσια και έκανε φέτος το ξέσπασμά του με τη φανέλα της Ράστα Βέχτα που στη σύντομη ιστορία της έχει βοηθήσει πολλούς νεαρούς αθλητές να λάμψουν.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ